fbpx

Un dentist i-a scos toți dinții din gură și a trăit un chin. Cum arată după ce a primit o dantură nouă

O femeie care a rămas fără toți dinți după ce un dentist i-a scos, afirmând că nu îi poate repara, a primit o nouă dantură după o perioadă de chin.

Brittany Negler, de 29 de ani, din Philadelphia, a consumat droguri mai mulți ani, după ce fratele ei a murit la doar 18 ani din cauza unui cancer osos, scrie Daily Mail.

A crezut că și-a ucis fratele!
„Am crezut mult timp că mi-am ucis fratele”, a spus femeia în lacrimi, în clipul video cu intervenția la dinți. „A avut sacrom Ewing. Într-o zi m-am trezit și am avut un sentiment că nu trebuie să merg la școală.

Am mers la patul lui și la 15 minute, după ce m-am pus lângă el, acesta a oftat și apoi a murit”, și-a amintit tânăra.

Brittany, care era pe atunci adolescentă, a suferit și după despărțirea părinților, la scurt timp după tragedia cu fratele ei și a crezut că totul este din vina sa.

„Am trăit o perioadă foarte grea. Nu mint. Am început să umblu cu oameni nocivi, să iau droguri, pentru a scăpa de sentimentul de vinovăție. Am intrat într-o depresie majoră”, a povestit femeia. Tânăra a ajuns batjocura oamenilor și a slăbit enorm în urma chinului îndurat.

Readucerea zâmbetului a costat peste 30.000 de dolari
Când a mers la dentist pentru a-și repara dantura distrusă, acesta i-a scos toți dinții și i-a pus proteze foarte mari, care nu îi permiteau să mestece mâncarea.

A urmat o perioadă foarte grea, în care a suportat batjocura oamenilor și a slăbit foarte mult.

Brittany a documentat procesul pe contul ei de TikTok, unde a și arătat rezultatul final, în cabinetul stomatologului care i-a redat zâmbetul. Toată operațiunea a costat 30.000 de dolari.