fbpx

Adevărul despre Florica Boboi, fosta femeie de serviciu care a câștigat Chefi la cuțite 2022

Sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite la ajuns la final. Cine este Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022? A făcut parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

Cine este Florica Boboi, câștigătoarea Chefi la Cuțite 2022

Finala Chefi la cuțite 2022, sezonul 10, a fost una cu multe tensiuni, nervi, emoții. Toți cei trei jurați au trăit intens această ediție, căci fiecare dintre ei a avut un concurent care lupta pentru marele premiu. Adrian Stroe, Raluca Todea și Florica Boboi au dat cea din urmă bătălie din sezonul 10 Chefi la cuțite. Premiul cel mare, de 30 000 de euro, a fost câștigat de către concurenta lui chef Sorin Bontea, Florica Boboi.

„Visul meu. Nu mai pot. Îmi bate inima de mor. Mi se pare că-i un vis. (…)N-am câștigat în viața mea nimic. Asta-i marea mea realizare”, a exclamat Florina Boboi după ce Gina Pistol i-a strigat numele, anunțând că ea este câștigătoarea.

Lui Sorin Bontea nu i-a venit să creadă. Cunoscutul chef a declarat că nu se aștepta ca Flori să câștige acest sezon al emisiunii.

Florica Boboi, poveste de viață impresionantă. A plecat din țară în urmă cu 20 de ani

Florica Boboi are o poveste de viață impresionantă. A plecat din România în urmă cu 20 de ani și a ajuns la Viena, acolo unde a muncit în agricultură. A plecat apoi în Italia, ulterior ajungând la Paris. A muncit o perioadă ca femeie de serviciu, apoi s-a angajat într-un restaurant. În numai o lună a devenit șefa angajaților din bucătărie.

„Acolo am început să lucrez iar ca femeie de serviciu, pentru că nu știam limba franceză ca să mă angajez într-un restaurant. Dar nu era locul meu la curățenie, gândul meu tot la munca în bucătăria unui restaurant era. Soțul meu se opunea însă, pentru că voia să stau acasă sâmbăta și duminica.(…) Timp de doi ani, eu nu mi-am petrecut weekendurile cu familia. Dar după doar o lună la un restaurant francez, am ajuns șefa angajaților din bucătărie”, a povestit Florica Boboi.

După cinci ani de muncă în capitala Franței, Florica și soțul ei și-au deschis o afacere: o firmă de catering și organizare de evenimente pentru comunitatea de români din Paris.

Florica și soțul ei sunt împreună de 21 de ani. Câștigătoarea Chefi la cuțite mărturisește că anii din căsnicie sunt cei mai importanți, nu casele sau mașinile. Părinții lor nu au fost de acord cu relația lor deoarece ea avea 15 ani, iar el 18. Și-au făcut curaj și și-au clădit singuri un viitor de care acum se bucură din plin.