fbpx

Zodiile cu noroc în dragoste până la sfârșitul anului. Încep 2023 în forță

Trei zodii încheie anul 2022 în formă, mai ales când vine vorba despre iubire. Au noroc mare la relații în următoarea perioadă și au parte de experiențe interesante. Vezi dacă te numeri printre norocoși și ce surprize te așteaptă până în noul an.

Zodiile cu noroc în dragoste

Până la finalul anului 2022 este perioada în care cele mai multe zodii au noroc în dragoste. Următoarele luni se anunță cu adevărat impresionante pentru trei zodii, care fie vor descoperi iubirea adevărată, fie reînvie Flacăra unei relații apuse.

 

Dacă la începutul toamnei, cam toți nativii sunt preocupați de muncă, de serviciu, spre finalul iernii încep să se concentreze mai mult pe relații. Berbecii vor descoperi dragostea exact în momentul potrivit, când deja își pierduseră încrederea că vor mai găsi un om pentru ei. Nu refuza o simplă întâlnire la o cafea sau chiar o invitație într-o excursie spontană, pentru că acolo poți da lovitura.

Norocoșii sfârșitului de an

Lucrurile se așază pe un făgaș nou pentru mulți nativi din zodia Racului. Trebuie să fie răbdători, pentru că noul an nu îi mai prind singuri. Găsesc o persoană care se pliază perfect pe Așteptările lor. Dacă la început sunteți destul de respingători, începeți apoi să vă dați seama cât de multă nevoie aveți unul de celălalt. Mulți nativi vor realiza cât de singuri erau înainte de această nouă relație.

Viața începe să fie tot mai frumoasă pentru zodia Capricorn în ultima parte a anului. Se anunță surprize mari pentru acești nativi, care descoperă că sunt îndrăgostiți până peste cap. Capricornii trebuie să profite de orice șansă le oferă Cupidon, mai ales cei singuri de mult timp, care tânjesc după un partener cu care să împartă mereu și bine și rău.